Telefon
WhatsApp
Çalışanları eNflasyona eZdirmeyin!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, çalışanların enflasyona ezdirilmeyeceğinin altını çizdi. 

Çalışma barışının ve endüstri ilişkilerinin geliştirilmesi, çalışma hayatına yönelik mevzuat çalışmalarının ve uygulamalarının izlenmesi amacıyla oluşturulan Üçlü Danışma Kurulu, 5 yıl aranın ardından "Türkiye Yüzyılında Sosyal Diyalog" gündemiyle Bakan Vedat Işıkhan'ın başkanlığında toplandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, toplantı 2,5 saat sürdü ve gündem konularına göre bağlı ve ilgili kurumlar ile Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) temsilcileriyle bir araya gelindi.

Toplantıda konuşan Işıkhan, Gazze'de bir hastanenin hedef alınması sonucunda, başta masum çocuklar, hasta ve yaralılar olmak üzere yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından derin bir infial duyduğunu ve bu saldırıları en şiddetli biçimde kınadığını bildirdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Reklam

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

Esenyurt Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği